Yrityksen perustamisasiakirjat

1450€ (alv 0%)

Kuvaus

Yrityksen perustamisasiakirjat

Yrityksen perustaminen haaveissa, mutta aikaa ei tahdo löytyä yksityiskohtien selvittämiseen? Se on kuitenkin hyvä lähtökohta, että haluaisit hoitaa asiat huolellisesti. Lakiuksen startup-paketilla laadimme kattavasti osakeyhtiön perustamisessa tarvittavat asiakirjat siten, että liiketoiminnan kannalta keskeiset lakitarpeet huomioidaan heti alusta lähtien.


Miksi perustaa osakeyhtiö Lakiuksen startup-paketilla:

  • Autamme ymmärtämään keskeiset liiketoiminnan käynnistämiseen liittyvät lakikysymykset ja tarjoamme tähän työkaluja.
  • Vältät yleiset liiketoiminnan käynnistämiseen liittyvät sudenkuopat ja voit keskittyä olennaiseen, eli bisnekseen ja sen suunnittelemiseen.
  • Lakiasioiden hoitaminen hyvin alusta lähtien on myös imagoasia – hyvin hoidettu yritys herättää luottamusta.
  • Lakiasioista huolehtimalla pidät firmasi myyntikunnossa heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Saat kiinteään hintaan:

  • Lähtötilanteen kartoitus: kerro meille aluksi liiketoiminnastasi, niin me suunnittelemme tältä pohjalta juridisen dokumentaation.
  • Toiminimen valinta: autamme sinua selvittämään, onko haluamasi toiminimi käytettävissä. Osakeyhtiön perustamistoimet: laadimme osakeyhtiön perustamista varten tarvittavan dokumentaation.
  • Osakassopimus: laadimme yrityksellesi osakassopimuksen, mikäli yhtiöllä on enemmän kuin yksi perustaja tai siihen on tarkoitus tulla myöhemmin muita osakkeenomistajia.
  • Yrityksen sopimukset: saat asiantuntijapalvelu- ja salassapitosopimuspohjan, joita voit käyttää ja tarvita esimerkiksi alihankkiessasi palveluita yrityksen alkuvaiheissa.
  • Henkilöstöasiakirjat: muokkaamme yrityksellesi sopivan työsopimuspohjan, johtajasopimuspohjan sekä toimitusjohtajasopimuspohjan.
  • Startup-konsultointi: noin 1,5 tunnin etäpalaveri, jossa käymme läpi olennaisia asioita sopimusten tekemisestä, osakeyhtiön hallinnosta, aineettomien oikeuksien suojaamisesta, tietosuojasta ja työoikeudellisista asioista. Pyrimme kaikessa siihen, että myös sinun lakiosaamisesi kasvaa.

Palveluista vastaava lakimies

Villy Lindfelt (KTM, OTM, LL.M.) on lakimies ja LAKIUS Oy:n perustaja. Ennen Lakiusta Villy toimi useamman vuoden keskisuuren kansainvälisen teknologiayhtiön lakijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Villy on myös ollut useampana vuotena Pohjanmaan Kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen. Villyn erikoisalaa ovat sopimukset, IT-, immateriaali- ja teknologiaoikeus, yrityksen compliance-asiat sekä työoikeus. Villyllä on pitkä kokemus henkilöstön kouluttamisesta lakiasioissa ja yrityksen asiakirjojen ja juridisten ohjeistusten laatimisessa ja prosessien kehittämisessä. Villy pyrkii aina kääntämään lakiasiat selkokielelle, innostamaan yleisöään sekä huomioimaan kuulijansa lähtökohdat ja tarpeet.

Sposti: villy.lindfelt@lakius.fi
Puh: 044 2358 211
LinkedIn


Kysyttävää yrityksen perustamiseen liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä.

Miten voimme auttaa?

Tietosuojaseloste

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Ladattavat asiakirjamallit

Ladattavat asiakirjamallit

Yrityskohtaiset juridiset koulutukset