Verkkotunnuksen luovutussopimus (englanninkielinen)

5.90€ (alv 0%)

Kuvaus

Verkkotunnuksen luovutussopimus

 

Verkkotunnuksen haltija voi pääsääntöisesti luovuttaa oikeutensa verkkotunnukseen toiselle sopimuksin. Yleinen tilanne on esimerkiksi se, kun yrityksen verkkotunnus on alunperin rekisteröity yrityksen perustaneelle yksityishenkilölle ja sen omistus halutaan myöhemmin siirtää yritykselle.

Verkkotunnukset voivat toki olla myös kaupankäynnin kohdekin, jos esimerkiksi joku toinen on jo rekisteröinyt haluamasi tunnuksen ja haluat sen ostaa tältä verkkotunnuksen haltijalta.

Kaikissa verkkotunnuksen siirtotilanteissa kannattaa kuitenkin tehdä luovutuksesta sopimus, jotta ei jää epäselväksi mihin siirto on perustunut ja millaisin oikeuksin ja velvollisuuksin tunnuksen siirtämisestä on sovittu.


Ostaessasi Lakiuksen verkkotunnuksen luovutussopimuksen saat:

  • Asiakirjamallin. Lakimiehen laatiman muokattavissa oleva word-muotoinen englanninkielinen sopimusmalli.

Asiakirjojen laatija

Asiakirjat on laatinut lakimies Villy Lindfelt (KTM, OTM, LL.M.). Villy Lindfelt on LAKIUS Oy:n perustaja ja ennen Lakiusta Villy toimi useamman vuoden keskisuuren kansainvälisen teknologiayhtiön lakijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Villy on myös ollut useampana vuotena Pohjanmaan Kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen. Villyn erikoisalaa ovat sopimukset, IT-, immateriaali- ja teknologiaoikeus, yrityksen compliance-asiat sekä työoikeus. Villyllä on pitkä kokemus henkilöstön kouluttamisesta lakiasioissa ja yrityksen asiakirjojen ja juridisten ohjeistusten laatimisessa ja prosessien kehittämisessä. Villy pyrkii aina kääntämään lakiasiat selkokielelle, innostamaan yleisöään sekä huomioimaan kuulijansa lähtökohdat ja tarpeet.

Sposti: villy.lindfelt@lakius.fi
Puh: 044 2358 211
LinkedIn

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Ladattavat asiakirjamallit

Verkkokoulutukset