Blogisopimus

11.90€ (alv 0%)

Kuvaus

Sopimus blogiyhteistyöstä

Monet bloggaajat ja sosiaalisen median sisällön tuottajat ovat nykyään vaikutusvaltaisia henkilöitä ja heillä saattaa olla useita tuhansia seuraajia. Näiden arvon ovat tunnistaneet myös markkinoijat, jotka pyrkivätkin tekemään yhteistyötä bloggaajien ja sisällöntuottajien kanssa, saamalla omat tuotteensa tai kaupalliset tunnuksensa näkyville blogisisällöissä.

Blogi- tai tubettamisyhteistyö on modernia markkinointia, mutta siinä tulisi huomioida kuitenkin sovellettavan lain seikat esimerkiksi markkinoinnin tunnistettavuuteen, piilomainonnan kieltoon ja immateriaalioikeuksiin liittyen. Yhteistyöstä ei kannata sopia suullisesti, vaan erityisesti markkinoijan intressissä on tehdä yhteistyöstä kirjallinen sopimus, joka suojaa myös markkinoijan selustaa erityisesti ohjeistamisvelvollisuuksien kannalta.


Ostaessasi Lakiuksen blogiyhteistyösopimuksen saat:

  • Asiakirjamallin. Lakimiehen laatiman muokattavissa oleva word-muotoinen markkinoijan ja blogin pitäjän yhteistyötä koskeva sopimusmalli.

Asiakirjojen laatija

Asiakirjat on laatinut lakimies Villy Lindfelt (KTM, OTM, LL.M.). Villy Lindfelt on LAKIUS Oy:n perustaja ja ennen Lakiusta Villy toimi useamman vuoden keskisuuren kansainvälisen teknologiayhtiön lakijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Villy on myös ollut useampana vuotena Pohjanmaan Kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen. Villyn erikoisalaa ovat sopimukset, IT-, immateriaali- ja teknologiaoikeus, yrityksen compliance-asiat sekä työoikeus. Villyllä on pitkä kokemus henkilöstön kouluttamisesta lakiasioissa ja yrityksen asiakirjojen ja juridisten ohjeistusten laatimisessa ja prosessien kehittämisessä. Villy pyrkii aina kääntämään lakiasiat selkokielelle, innostamaan yleisöään sekä huomioimaan kuulijansa lähtökohdat ja tarpeet.

Sposti: villy.lindfelt@lakius.fi
Puh: 044 2358 211
LinkedIn
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Ladattavat asiakirjamallit

Ladattavat asiakirjamallit

Ladattavat asiakirjamallit