Sopimuksen tarkistaminen

600€ (alv 0%)

Kuvaus

Sopimuksen tarkistaminen

Usein liikesuhteissa ei ole mahdollista käyttää omia sopimuspohja tai itse laadittua sopimusta, vaan on käytettävä sopijakumppanin laatimaa sopimusmallia. Me voimme tarkastaa sopimuksen puolestasi, tehdä tarvittavat muutosehdotukset ja kommentoida miksi tietyt muutokset olisivat tarpeen. Autamme myös saamaan sopijakumppanin ymmärtämään muutosten taustan ja tarpeellisuuden — tämä parantaa yleensä merkittävästi mahdollisuuksia saada sopijakumppani hyväksymään muutokset.


Palvelu saatavilla useille sopimustyypeille

Sopimuksen tarkistamista koskevat palvelumme ovat saatavilla kaikkiin tyypillisimpiin liiketoiminnan sopimuksiin, kuten osto- ja myyntisopimukset, jälleenmyyntisopimukset, agentti- ja edustussopimukset, palvelusopimukset, konsultointisopimukset, osakassopimukset, teknologiasopimukset, lisenssisopimukset, IT-toimitussopimukset, pilvipalvelusopimukset, ylläpitosopimukset, alihankintasopimukset, tuotekehityssopimukset, puitesopimukset, osakassopimukset sekä työ- ja toimeksiantosopimukset.


Sopimuksen tarkistaminen kiinteään hintaan:

  • Enintään 10-sivuinen sopimus (suomen- tai englanninkielinen)
  • Käymme läpi ensin tavoitteesi, huolesi ja mielestäsi sopimukseen liittyvät riskit
  • Tarkistamme sopimuksen ja teemme tarvittavat muutosehdotukset
  • Perustelemme kaikki muutokset, jotta sopijakumppanisi ymmärtäisi miksi niitä ehdotetaan
  • Nopea läpimenoaika (arviolta 3 – 5 arkipäivää lähtötilannekeskustelusta)

Jos sopimus on yli 10 sivua, veloitamme 250 EUR lisämaksun. Mahdolliset uudet kommentointikierrokset 250 EUR / kommenttikierros. Tarvittaessa osallistumme myös neuvotteluihin aikaperusteisella veloituksella.


Palveluista vastaava lakimies

Villy Lindfelt (KTM, OTM, LL.M.) on lakimies ja LAKIUS Oy:n perustaja. Ennen Lakiusta Villy toimi useamman vuoden keskisuuren kansainvälisen teknologiayhtiön lakijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Villy on myös ollut useampana vuotena Pohjanmaan Kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen. Villyn erikoisalaa ovat sopimukset, IT-, immateriaali- ja teknologiaoikeus, yrityksen compliance-asiat sekä työoikeus. Villyllä on pitkä kokemus henkilöstön kouluttamisesta lakiasioissa ja yrityksen asiakirjojen ja juridisten ohjeistusten laatimisessa ja prosessien kehittämisessä. Villy pyrkii aina kääntämään lakiasiat selkokielelle, innostamaan yleisöään sekä huomioimaan kuulijansa lähtökohdat ja tarpeet.

Sposti: villy.lindfelt@lakius.fi
Puh: 044 2358 211
LinkedIn


Kysyttävää sopimusasioista? Ota rohkeasti yhteyttä.

Miten voimme auttaa?

Tietosuojaseloste

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Ladattavat asiakirjamallit

Ladattavat asiakirjamallit

Yrityskohtaiset juridiset koulutukset