Keksintöilmoitus (asiakirjamalli)

5.90€ (alv 0%)

Kuvaus

Keksintöilmoitus on tärkeä osa patentointia

 

Mikäli työsuhteessa syntyy sellaisia keksintöjä, jotka voitaisiin patentoida, tulee työsuhdekeksintölaki sovellettavaksi. Laki sitoo sekä työnantajaa että työntekijää. Lain mukaan työntekijä on velvollinen ilmoittamaan työnantajalleen laissa tarkemmin määritellyistä keksinnöistä sellaisella tavalla, että työnantaja voi ymmärtää keksinnön. Hyvä keino keksinnön ilmoittamiseen on tehdä keksintöilmoitus, jossa nämä seikat on kuvattu.


Ostaessasi Lakiuksen keksintöilmoituksen saat:

  • Asiakirjamallin. Lakimiehen laatima muokattavissa oleva word-muotoinen suomenkielinen keksintöilmoituslomake, joka toimii hyvin myös työntekijälle tarkistuslistana keksinnön kuvaamisessa.

Asiakirjojen laatija

Asiakirjat on laatinut lakimies Villy Lindfelt (KTM, OTM, LL.M.). Villy Lindfelt on LAKIUS Oy:n perustaja ja ennen Lakiusta Villy toimi useamman vuoden keskisuuren kansainvälisen teknologiayhtiön lakijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Villy on myös ollut useampana vuotena Pohjanmaan Kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen. Villyn erikoisalaa ovat sopimukset, IT-, immateriaali- ja teknologiaoikeus, yrityksen compliance-asiat sekä työoikeus. Villyllä on pitkä kokemus henkilöstön kouluttamisesta lakiasioissa ja yrityksen asiakirjojen ja juridisten ohjeistusten laatimisessa ja prosessien kehittämisessä. Villy pyrkii aina kääntämään lakiasiat selkokielelle, innostamaan yleisöään sekä huomioimaan kuulijansa lähtökohdat ja tarpeet.

Sposti: villy.lindfelt@lakius.fi
Puh: 044 2358 211
LinkedIn

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Räätälöidyt palvelut

Yrityskohtaiset juridiset koulutukset

Yrityskohtaiset juridiset koulutukset

Ladattavat asiakirjamallit