Juridinen toimeksianto

Kuvaus

Juridinen toimeksianto

Keskity bisnekseen ja jätä lakiasiat meidän huoleksi. Kerro vain meille mikä juridinen kysymys painaa mieltäsi, niin autamme sinua. Mikäli asia on sellainen, joka kuuluu osaamisalueeseemme, saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen ja kerromme selkeästi myös mitä meiltä saat palvelun lopputuotoksena. Pyrimme kaikessa läpinäkyvyyteen, selkeyteen ja myös siihen, että sinun juridinen osaaminen kasvaa palveluiden lopputuloksena.

Palvelu voidaan suorittaa aikaperusteisella veloituksella (250 EUR + alv. 0% / tunti) tai voimme sopia myös kiinteähintaisesta projektista. Aloita täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Ja muista, kysyminen ei maksa mitään! Toimeksiantosuhde syntyy vasta, kun tai jos teemme toimeksiantosopimuksen.


Juridinen kysymys mielessä? Ota rohkeasti yhteyttä.

Miten voimme auttaa?

Tietosuojaseloste


Osaamisalueemme

Sopimusoikeus
IT- ja teknologiaoikeus
Tietosuoja-asiat
Työoikeus
Yhtiöoikeudelliset asiat
IPR-asiat


Toimialat

Teknologia ja ICT
Asiantuntijapalvelut
Markkinointipalvelut
Pilvipalvelut, verkkokaupat ja mobiilisovellukset
Kansainvälinen liiketoiminta
Teolliset tuotteet ja palvelut


Palveluista vastaava lakimies

Villy Lindfelt (KTM, OTM, LL.M.) on lakimies ja LAKIUS Oy:n perustaja. Ennen Lakiusta Villy toimi useamman vuoden keskisuuren kansainvälisen teknologiayhtiön lakijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Villy on myös ollut useampana vuotena Pohjanmaan Kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen. Villyn erikoisalaa ovat sopimukset, IT-, immateriaali- ja teknologiaoikeus, yrityksen compliance-asiat sekä työoikeus. Villyllä on pitkä kokemus henkilöstön kouluttamisesta lakiasioissa ja yrityksen asiakirjojen ja juridisten ohjeistusten laatimisessa ja prosessien kehittämisessä. Villy pyrkii aina kääntämään lakiasiat selkokielelle, innostamaan yleisöään sekä huomioimaan kuulijansa lähtökohdat ja tarpeet.

Sposti: villy.lindfelt@lakius.fi
Puh: 044 2358 211
LinkedIn


 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Yrityskohtaiset juridiset koulutukset

Räätälöidyt palvelut

Räätälöidyt palvelut

Yrityskohtaiset juridiset koulutukset

Räätälöidyt palvelut