gdpr - koulutus - workshop - kurssi - lakius

GDPR-koulutus

1250€ (alv 0%)

Kuvaus

GDPR-koulutus – tietosuoja käytännössä

Ota tietosuoja haltuun yrityskohtaisella tietosuojakoulutuksella!

EU:n tietosuojalainsäädäntöä (ns. GDPR) on sovellettava käytännössä jokaisessa yrityksessä, jossa on asiakasrekisteri ja henkilöstöä. Asetus edellyttää myös sitä, että säännösten noudattaminen on kyettävä osoittamaan. Henkilöstön koulutus onkin yksi keskeinen keino osoitusvelvollisuuden täyttämisessä. Asetuksen säännösten oikea soveltaminen on tärkeää erityisesti niissä yrityksen toiminnoissa, joissa yleensä käsitellään henkilötietoja, kuten myynnissä, markkinoinnissa ja henkilöstöhallinnossa.

Tietosuojakoulutuksen avulla yrityksesi henkilöstö oppii ymmärtämään muun muassa miten henkilötietoja tulee kerätä ja käsitellä, mitä oikeuksia ihmisillä on omien henkilötietojensa suhteen, miten tulee menetellä tietoja siirrettäessä ja miten henkilötietojen käsittelystä tulee informoida esimerkiksi asiakkaille tai työntekijöille.


”Koskaan ei ole kolme tuntia mennyt näin nopeasti.”

– Iiro Jäppinen, Fraktio Oy


Miksi yrityskohtainen workshop:

  • Kysy mitä haluat — ei tarvitse ajatella ketä muita on yleisössä ja onko siellä asiakkaitasi
  • Painopisteet yrityksesi toiminnan mukaan (esim. sovelluskehitys ja IT-palvelut, markkinointi ja myynti, HR, kansainvälisyys, toimiminen henkilötietojen käsittelijänä)
  • Tiimi tai henkilöstö ”samalle viivalle” tietosuoja-asioissa — koskettaa monia HR-, myynti- ja markkinointitoiminnoissa
  • Osoita perehtyneisyytesi tietosuoja-asioihin dokumentoimalla koulutus
  • Jonkinasteinen koulutus yleensä välttämätöntä ennen käytännön toimenpiteitä

Tarvitsetko myös GDPR-dokumentaation?

Mitä tietosuojadokumentaatiota yrityksesi tarvitsee? Räätälöimme kiinteään hintaan yrityksellesi myös GDPR-dokumentaation. Lue täältä lisää.


Mahdollisia painopisteitä:

  • Yleinen perehdytys myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja markkinointitehtävissä työskenteleville
  • Toimiminen henkilötietojen käsittelijän roolissa (esim. IT-palvelut, HR-palvelut, markkinointitoimistot, tilitoimistot, B2B-pilvipalvelut)
  • Tietosuoja ja markkinointi
  • Tietosuoja ja HR

Mitä tietosuoja-asioiden kuntoon laittaminen merkitsee yritykselle:

  • Kaivattua suunnitelmallisuutta tiedonhallintaan ja sitä koskeviin prosesseihin
  • Jopa kilpailuetu (esim. IT-palvelut, markkinointitoimistot, HR-palveluyritykset, sovelluskehittäjät)
  • Brändiasia — osoitat ulospäin arvostavasi ihmisten yksityisyyttä
  • Perehtyneisyys tuo varmuutta tekemiseen markkinoinnissa, HR:ssä ja myynnissä
  • Juridisten riskien minimoiminen ja välttäminen

Kiinteähintainen koulutusworkshop:

  • Toteutetaan yrityksesi tiloissa sovittuna ajankohtana (tai esim. konferenssitilassa)
  • Painopisteet yrityksesi liiketoiminnan mukaan
  • Suositeltavaa erityisesti HR-, myynti-, markkinointi- ja IT-tehtävissä työskenteleville
  • Runsaasti käytännön case-esimerkkejä
  • Max. 70 osallistujaa
  • Kesto n. 3 tuntia
  • Saat koulutusmateriaalin sisäiseen käyttöösi — toimii myös hyvänä ohjeena (pdf)

Palveluista vastaava lakimies

Villy Lindfelt (KTM, OTM, LL.M.) on lakimies ja LAKIUS Oy:n perustaja. Ennen Lakiusta Villy toimi useamman vuoden keskisuuren kansainvälisen teknologiayhtiön lakijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Villy on myös ollut useampana vuotena Pohjanmaan Kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen. Villyn erikoisalaa ovat sopimukset, IT-, immateriaali- ja teknologiaoikeus, yrityksen compliance-asiat sekä työoikeus. Villyllä on pitkä kokemus henkilöstön kouluttamisesta lakiasioissa ja yrityksen asiakirjojen ja juridisten ohjeistusten laatimisessa ja prosessien kehittämisessä. Villy pyrkii aina kääntämään lakiasiat selkokielelle, innostamaan yleisöään sekä huomioimaan kuulijansa lähtökohdat ja tarpeet.

Sposti: villy.lindfelt@lakius.fi
Puh: 044 2358 211
LinkedIn


Kysyttävää tietosuojasta? Ota rohkeasti yhteyttä.

Miten voimme auttaa?

Tietosuojaseloste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GDPR-koulutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *