Sopimuksen muutos (asiakirjamalli)

5.90€ (alv 0%)

Kuvaus

Sopimuksen muutos on hyvä dokumentoida

Varsinkin pitkäkestoisissa sopimuksissa ollaan usein tilanteessa, että alkuperäistä sopimusta pitäisi muuttaa jotenkin. On myös usein helpompaa sopia vain muutettavista kohdista, sen sijaan että tehtäisiin kokonaan uusi sopimus. Se saattaa nimittäin avata neuvottelujen kohteeksi taas muitakin ehtoja, kuin ne mitä muutoin ajateltiin muuttaa.


Muista nämä sopimuksen muutoksia tehdessäsi:

  • Yleensä ei ole yksipuolista oikeutta muuttaa sopimusta, ellei näin alunperin sovittu
  • Muutokset kannattaa dokumentoida, jotta ei ole epäselvyyttä muutetuista kohdista
  • Noudata muutoksia tehtäessäsi mahdollisesti niitä periaatteita, joita alkuperäisessä sopimuksessa sovittiin

Lakiuksen sopimuksen muutos -paketilla saat:

Kaksi asiakirjamallia. Lakimiehen laatimat muokattavissa olevat asiakirjamallit word-muodossa, sekä suomeksi että englanniksi. Voit käyttää asiakirjaa sopiessasi muutoksista alkuperäiseen sopimukseen.


Asiakirjojen laatija

Asiakirjat on laatinut lakimies Villy Lindfelt (KTM, OTM, LL.M.). Villy Lindfelt on LAKIUS Oy:n perustaja ja ennen Lakiusta Villy toimi useamman vuoden keskisuuren kansainvälisen teknologiayhtiön lakijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Villy on myös ollut useampana vuotena Pohjanmaan Kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen. Villyn erikoisalaa ovat sopimukset, IT-, immateriaali- ja teknologiaoikeus, yrityksen compliance-asiat sekä työoikeus. Villyllä on pitkä kokemus henkilöstön kouluttamisesta lakiasioissa ja yrityksen asiakirjojen ja juridisten ohjeistusten laatimisessa ja prosessien kehittämisessä. Villy pyrkii aina kääntämään lakiasiat selkokielelle, innostamaan yleisöään sekä huomioimaan kuulijansa lähtökohdat ja tarpeet.

Sposti: villy.lindfelt@lakius.fi
Puh: 044 2358 211
LinkedIn

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Ladattavat asiakirjamallit

Yrityskohtaiset juridiset koulutukset

Ladattavat asiakirjamallit