Kerro miten voimme auttaa sinua.

Lähetä Tietosuojaseloste

Viestisi lähetettiin onnistuneesti! Tutustumme asiaasi ja olemme sinuun yhteydessä.

Jotain meni vikaan viestiä lähetettäessä. Kokeile myöhemmin uudestaan.

Villy Lindfelt

Hei! Olen lakimies ja yrittäjä ja haluan tarjota startup,- teknologia- ja asiantuntijapalveluyrityksille helpon ja kätevän tavan hoitaa lakiasioita.

044 2358 211 | villy.lindfelt@lakius.fi
linkedin.com/in/villylindfelt


Perustin Lakiuksen, koska halusin modernin teknologian avulla tarjota tehokkaan ja helpon tavan hoitaa yrityksen lakiasioita. Jokaisella yrityksellä tulisi olla mahdollisuus käyttää lakipalveluja yrityksen koosta ja sijainnista riippumatta.

Toinen tärkeä asia on myös se, että lakipalveluja käyttää aina ihminen vaikka laskut maksaisi yritys. Ihmisen tulee ymmärtää tietyn tilanteen juridiikka, oikea tapa toimia ja ihminen on myös se, joka yrityksen puolesta tekee sitoumuksia esimerkiksi sopimuksen muodossa. Niinpä haluan ”paketoida” juridiikkaa tavalla, joka auttaa lakiasioiden ymmärtämisessä, soveltamisessa ja motivoi toimimaan oikein.

Olitpa isosta tai pienestä yrityksestä, voit hyötyä ladattavista asiakirjamalleistamme. Asiakirjamalli voi olla usein käyttökelpoinen ihan sellaisenaan tai se voi toimia hyvänä lähtökohtana ja referenssinä. Yrityskohtaiset palvelumme sisältävät myös useita jo kiinteästi hinnoiteltuja lakipalveluja yrityksille — tiedät etukäteen mitä saat ja mitä se maksaa.

Verkkovalmennukset on tehokas tapa perehdyttää henkilöstöä lakiasioihin. Yrityskohtaisissa koulutuksissa mennään kuitenkin pintaa syvemmälle ja niissä uskallat kysyä ehkä paremmin mitä vain. Valmiita koulutuspaketteja on muun muassa sopimusten laadintaan ja neuvotteluun, tietosuojaan, esimiehen juridiikkaan ja immateriaalioikeuksiin liittyen.

PS. Kirjoittelen usein myös Lakiuksen blogiin vinkkejä ja oppaita arkipäivän juridiikkaan liittyen, joten kannattaa laittaa se seurantaan. Lakivinkkejä ja ajatuksia kirjoittelen usein myös LinkedIn:issä, joten pistä sekin seurantaan!

PPS. Ota vain myös rohkeasti suoraan yhteyttä sähköpostitse villy.lindfelt@lakius.fi, soittamalla 044 2358 211 tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake.

Kerro, miten voin auttaa?

Tietosuojaseloste


 

CV

 

Villy Lindfelt, lakimies, LAKIUS Oy:n perustaja

ERITYISOSAAMINEN

Sopimusoikeus
IT-oikeus, immateriaalioikeudet, tietosuoja
Yhdysvaltojen common law -juridiikka
Markkinointijuridiikka
Kilpailuoikeus
Työoikeus
Sopimusten laadinta ja sopimusneuvottelut
Compliance-ohjelmat
Juridisten prosessien kehittäminen
Henkilöstön kouluttaminen ja motivointi juridisissa asioissa
Liiketoiminnan kehittäminen ja liiketoimintakonseptit
Kansainvälistyminen

KOULUTUS

Oikeustieteen maisteri, Helsingin yliopisto
Kauppatieteiden maisteri, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
LL.M., Washington University in St. Louis (U.S. Law)

KOKEMUS

Kansainvälisen keskisuuren teknologiayrityksen lakijohtajana 5 vuotta ennen LAKIUS Oy:n perustamista, +10 vuotta kokemusta keskisuuren yrityksen johtoryhmätyöskentelystä ja esimiestehtävistä.

JULKAISUT

Defensor Legis, 2011/2, s. 195: Sopimuksen päättyessä voimassa pysyvät sopimusmääräykset.

JÄSENYYDET JA LUOTTAMUSTEHTÄVÄT

Ollut useampana vuotena Pohjanmaan kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan jäsen

Työoikeudellinen yhdistys
Teollisoikeudellinen yhdistys
Kilpailuoikeudellinen yhdistys
Teollisuusjuristien yhdistys
IT-oikeuden yhdistys
IAPP-jäsen