Kerro miten voimme auttaa sinua.

Lähetä Tietosuojaseloste

Viestisi lähetettiin onnistuneesti! Tutustumme asiaasi ja olemme sinuun yhteydessä.

Jotain meni vikaan viestiä lähetettäessä. Kokeile myöhemmin uudestaan.

Meistä

Moderni lakitoimisto, jonka palveluilla pidät startup-, teknologia- ja asiantuntijapalveluyrityksen myyntikunnossa joka päivä, heti alusta lähtien.

LAKIUS Oy | Puh: 044 2358 211 | Sposti: info@lakius.fi | Yhteydenottolomake


”Lakius perustettiin, jotta yrityksille voitaisiin tarjota modernin teknologian avulla tehokas ja helppo tapa hoitaa lakiasioita. Jokaisella yrityksellä tulisi olla mahdollisuus käyttää lakipalveluja yrityksen koosta ja sijainnista riippumatta. Toiseksi, lakipalveluja käyttää aina ihminen, vaikka laskut maksaisi yritys. Ihmisen tulee ymmärtää juridiikka, oikea tapa toimia ja ihminen on myös se, joka yrityksen puolesta tekee sitoumuksia esimerkiksi sopimuksen muodossa. Haluamme ”paketoida” juridiikkaa tavalla, joka tekee siitä helpommin lähestyttävää, ymmärrettävää ja motivoi toimimaan oikein.”

Villy Lindfelt, lakimies, LAKIUS Oy:n perustaja
OTM, KTM, LL.M.
044 2358 211 | villy.lindfelt@lakius.fi


Referenssejä

 

Mitä asiakkaat sanovat Lakiuksesta ja lakiasioiden hoitamisesta?
Lue täältä Lakiuksen asiakaskokemuksista.


Näin toimimme

 

LÄPINÄKYVÄ HINNOITTELU

Lakipalvelut mielletään usein kalliiksi ja kustannuksiltaan vaikeasti ennakoitaviksi. Usein voi olla myös vaikea ymmärtää, mitä rahalla saa. Me lähdemme siitä, että tiedät aina mitä jokin lakipalvelu maksaa ja mitä sillä rahalla saa. Idea on myös tarjota valmiita lakipalvelupaketteja, kuten asiakirjamalleja, joilla pääset edullisesti ja itsenäisesti liikkeelle.

KOULUTUKSELLISUUS

Teemme kovasti töitä sen eteen, sinä oppisit ymmärtämään ja sisäistämään liiketoimintaasi koskevan juridiikan. Siksi asioiden yksinkertaistaminen ja koulutuksellisuus ovat keskeisiä elementtejä kaikissa lakipalveluissamme.

MILLOIN VAIN, MISSÄ VAIN

Hyödynnämme teknologiaa paitsi kustannustehokkaiden lakipalvelujen tuottamiseksi, myös siksi, että lakiapu olisi sinulle saatavilla milloin vain ja missä vain. Riittää, että sinulla on kännykkä, tabletti tai tietokone ja toimiva nettiyhteys.

PALVELUMUOTOILU

Miksi lakipalvelun pitäisi olla jäykkää ja tylsää? Haluamme nähdä vaivaa sen eteen, että kokisit lakipalvelut mielekkäinä ja inspiroivina, jopa viihteellisinä.


Palvelumme

 

LADATTAVAT ASIAKIRJAMALLIT JA VERKKOKURSSIT

Liiketoiminnan käynnistämisessä ja pyörittämisessä tarvitaan usein erilaisia juridisia asiakirjoja, kuten sopimuksia. Lakiuksen verkkokaupasta voit suoraan ostaa lakimiehen laatimia vakiomuotoisia asiakirjamalleja ja suorittaa verkkokursseja. Jos vakiomuotoinen asiakirja tai verkkokurssi ei kuitenkaan sovellu tarpeisiisi, voit ottaa yhteyttä ja mietimme yrityksellesi sopivan ratkaisun.

YRITYSKOHTAISET PALVELUT JA KOULUTUKSET

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös yrityskohtaiset lakipalvelut. Toteutamme nämä asiakaskohtaisesti tiettyä liiketoiminnallista tilannetta varten. Yrityskohtaisten palveluiden osalta kerromme selkeästi mitä tulemme tekemään, mitä lopputuotoksia tulet saamaan ja mitä projekti maksaa.

JATKUVA LAKITUKI

Haluatko, että juristi aktiivisesti osallistuu yrityksen liiketoimintaasi liittyvien lakiasioiden kehittämiseen ja voit käyttää tietyn tuntimäärän kuukausittain lakimiehen palveluita, ilman että sinun tarvitsisi palkata omaa lakimiestä yritykseesi? Jatkuva lakituki voisi olla sopiva ratkaisu.


Sinun ei tarvitse tuntea lakia, jätä se meille.

Miten voimme auttaa?

Tietosuojaseloste


LAKIUS Oy
Y-tunnus: 2775970-3, ALV-numero: FI27759703
Postiosoite: Dagmarinkatu 11 A 1,
00100 Helsinki
Sähköposti: info@lakius.fi
Tutustu yleisiin toimitus- ja käyttöehtoihimme.

Yhteydenottolomake

Tietosuojaseloste