Kerro miten voimme auttaa sinua.

Lähetä Tietosuojaseloste

Viestisi lähetettiin onnistuneesti! Tutustumme asiaasi ja olemme sinuun yhteydessä.

Jotain meni vikaan viestiä lähetettäessä. Kokeile myöhemmin uudestaan.

LAKIUS asiakastarina: RecRight

2.9.2017 10:25

Asiakastarina, LAKIUS

LAKIUS Asiakastarina: RecRight

RecRight on suomalainen rekrytointityökalu, jonka avulla yritykset saavat helposti kiinni hakijan persoonasta jo ennen ensitapaamista.

Tietosuoja on elintärkeä asia RecRightille, koska toimimme palveluntarjoajana yrityksille, jotka keräävät henkilötietoja rekrytointitarkoituksiinsa. Henkilötiedon käsittelijänä tietosuoja-asetus koskettaa meitä hyvinkin suoraan.

Lakiuksen GDPR-verkkovalmennus on tiivis kokonaisuus, hyvin ymmärrettävä ja ajatuksia herättävä paketti. Valmennuksen mukana tulevat asiakirjamallit nopeuttavat dokumentointityötä huomattavasti.

– Riku Malkki, toimitusjohtaja, RecRight

Villy Lindfelt

Villy on lakimies, KTM, OTM ja LL.M. sekä LAKIUS Oy:n perustaja. Ennen LAKIUS Oy:n perustamista Villy toimi useamman vuoden ajan keskisuuren teknologiayrityksen lakijohtajana. Villyn erikoisosaamista on kasvuyrityksen juridiset kysymykset, erityisesti sopimus-, immateriaali-, IT- ja työoikeusasioissa. Villyn intohimona on myös palvelumuotoilu, ja hän pyrkii huomioimaan asiakkaansa ja kuulijansa ja muotoilemaan viestin selkeäksi, ymmärrettäväksi ja innostavaksi. Villyyn voit ottaa yhteyttä sähköpostitse villy.lindfelt@lakius.fi tai puhelimitse 044 2358 211.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Ladattavat asiakirjamallit

Ladattavat asiakirjamallit

Ladattavat asiakirjamallit